Over TTC B.V.

Onze organisatie

TTC, als eerste kalibratie op locatie – Technics Trading & Calibration B.V. uit Ridderkerk is opgericht in 1993. Destijds waren wij de eerste in Nederland met een mobiele meetwagen waarmee we kalibraties op locatie bij de klant uitvoerden.

Meerdere meetwagens
Een unieke dienst waarmee de klant het grote voordeel heeft dat zijn meetmiddelen zo kort mogelijk buiten gebruik zijn. Vandaag de dag bieden wij deze unieke service in de hele Benelux aan met meerdere meetwagens. Dit zijn speciaal klimatologische ingerichte mobiele kalibratiemeetkamers. In de meetwagens kunnen tal van kalibraties uitgevoerd worden onder (ISO17025) accreditatie (K094). Dit geldt voor de meest voorkomende grootheden zoals o.a. geometrie, druk, temperatuur, elektrisch, moment en kracht. Daarnaast voeren wij ook NEN testen uit en keuren wij APK manometers.

Drie meetkamers
Voor de meetmiddelen die qua afmeting en specificaties niet op locatie gekalibreerd kunnen worden, beschikken wij in Ridderkerk over drie uitstekend uitgeruste meetkamers. Ook hier kunnen kalibraties uitgevoerd worden onder (ISO17025) accreditatie (K094). Teven verzorgen wij hier 3D product metingen voor onze klanten.


Met onze vakkundigheid, flexibiliteit en focus op klantgerichtheid ontzorgen wij de industrie met geaccrediteerde kalibraties op locatie en in onze meetkamers.