Kalibraties

Kalibratie

Kalibraties

Het laten uitvoeren van kalibraties kan op verschillende manieren. De meeste kalibraties voeren wij uit op locatie of bij ons op de meetkamer in Ridderkerk. Samen met u bepalen we welke manier het beste bij u past en wat de mogelijkheden zijn.Op locatie met de TTC Meetwagen

Mogelijk de makkelijkste en efficiƫntste optie. TTC komt met onze meetwagen bij u op locatie om uw instrumenten te keuren en te kalibreren. Hiervoor beschikken wij over speciaal klimatologisch ingerichte meetwagens. De wagens zijn voorzien van moderne en gecertificeerde meetapparatuur, zodat wij perfecte metingen kunnen garanderen.

Daarnaast beantwoord de kalibratietechnicus ter plaatse al uw vragen en adviseert u over uw instrumenten en uw kalibratiesysteem.In onze Meetkamer

Sommige instrumenten hebben hogere bereiken of nauwkeurige metingen nodig. Voor deze instrumenten beschikken wij op onze locatie in Ridderkerk, over een zeer uitgebreid kalibratielaboratorium.

Dit geconditioneerde laboratorium bestaat uit verschillende kalibratieruimtes die zijn voorzien van geavanceerde en gecertificeerde meetapparatuur, zoals een 3D-meetmachine.

Vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.

T. 0180 – 413777
E. info@ttcbv.nl