Verdere uitbreiding van het assortiment

Met de aanschaf van een laserinterferometer en een set elektronische waterpassen heeft TTC het assortiment verder uitgebreid.

Vlakplaten, lengtemeetbanken, hoogtemeters en rechtgeleidingen kunnen nu op locatie met de hoogste nauwkeurigheid gekalibreerd worden. Tevens kunnen in de meetkamer diverse kalibraties en productmetingen nog nauwkeuriger uitgevoerd worden.

Met het binnenhalen van deze lengtestandaard (laserinterferometer) kan de ingeslagen weg verder worden doorgevoerd om de kalibraties tot een hoger niveau te brengen en de klant een nog breder pakket aan te bieden. Naar verwachting kunnen de metingen van vlakplaten, rondheid en lasermetingen in de loop van 2011 ook onder de RvA accreditaties worden aangeboden.

In 2010 heeft TTC het assortiment ook al verder uitgebreid op het gebied van ruwheid, rondheid en het kalibreren van stappeneindmaten en het uitvoeren van productmetingen met de 3-D meetmachine. Daarnaast heeft er een verkleining van de meetonzekerheid van diverse gebieden in de meetkamer plaatsgevonden.

TTC

Brouwerstraat 24
2984AR Ridderkerk
Industrieterrein Donkersloot-Noord
Nederland

t0180 - 413 777
f0180 - 416377
einfo@ttcbv.nl