Installatiebranche

Speciaal voor bedrijven in de installatiebranche heeft TTC een meetwagen rijden die geheel is uitgerust met branche specifieke meetapparatuur. Bent u werkzaam in de installatiebranche, dan kunnen we uw instrumenten dus heel gericht kalibreren.

Niet alleen onze meetinstrumenten zijn specifiek, ook onze medewerkers op deze meetwagen zijn specialisten in uw branche. Zij hebben speciaal voor de installatiebranche een opleiding gevolgd.
Om u het best mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een apart assortiment en bovendien een unieke samenwerking met Imbema Controls B.V.

Beheercontract
Heeft u 5 instrumenten of meer, profiteer dan van het meterbeheercontract. Dit kunt u afsluiten bij Imbema Controls te Haarlem. Met een dergelijk contract kunt u uw instrumenten (waarvoor u de overeenkomst heeft) zonder bijkomende kosten laten kalibreren.

Natuurlijk kunt u ook instrumenten laten kalibreren die niet in het beheercontract zijn opgenomen. Deze worden dan apart door Imbema Controls in rekening gebracht.

Advies
Om het voor ons, maar vooral voor uzelf zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, adviseren wij u om al uw instrumenten op één dag te verzamelen. Oók de instrumenten die nog niet aan de beurt zijn. Vanaf dat moment hebben alle instrumenten dan dezelfde kalibratiedatum. Wel zo overzichtelijk!

TTC

Brouwerstraat 24
2984AR Ridderkerk
Industrieterrein Donkersloot-Noord
Nederland

t0180 - 413 777
f0180 - 416377
einfo@ttcbv.nl